אודותי

שלום רב, אני ירון פרי, שף שאוהב את המטבח, את העבודה האינטנסיבית, את הריגוש כל פעם מחדש ואת הסיפוק שבהשלמת פרוייקט. בעברי ניהלתי כשף גני אירועים ומסעדות כגון: אינדיגו- כוכב הים, ליד הנחל ועוד. בעת שהותי בצרפת עברתי השתלמויות מאפים, מטבח חם ורטבים ולמדתי בארץ ייצור יין וניהול ייקבי בוטיק.
כיום אני מלווה עסקים כיועץ קולינרי עם דגש על פיתוח העסק, שדרוג התפריט ובנייה נכונה של מערך העבודה.

את השירות אני מעניק מהשלב הרעיוני הראשוני ועד יישומו. אני מתבסס על ידע רב ומיומנות ארוכת שנים.  

פתיחת עסק וכך גם ניהולו השוטף, מלווה בהשקעה גדולה, סיכון גבוה ובהחלטות עסקיות לא פשוטות המחייבות ידע לא מבוטל וניסיון רב. ענף המסעדנות בעולם ובארץ בפרט, תובעני ביותר. אני מאמין שמסעדנות היא מקצוע!!! ולכן, קבלת ייעוץ, הדרכה וליווי מיועץ קולינרי מקצועי ובעל ידע רחב,(גם אם לא תבחרו בי, ההמלצה נשארת בעינה) יכולה לעיתים לעשות את ההבדל ובוודאי לשפר את סיכויו להצלחה עסקית וארוכת טווח.