קייטירינג

בשנים האחרונות תרבות האוכל בארץ נמצאת בעליה מתמדת וצוברת "קהל מאמינים", הציבור נחשף לאוכל מדהים במסעדות היוקרה ובטיוליו בעולם. יותר ויותר פעמים אנו שומעים בקשות לאוכל מפתיע, מעוצב ולטעמים מלאי תשוקה ואיכותי. ואת זה צריך ורצוי לספק לצד מקצועיות, אמינות, הגינות, ויושרה. חברות הקייטרינג עומדות בפני אתגר ההישרדותי לא פשוט: מצד אחד, הצורך להיות חדשני, עדכני ומוביל. מצד שני, רכש יעיל ונכון תוך ניהול מלאי חכם וחסכוני. ומעל כל זה ,נראות נוצצת של מיליון דולר $$.

 החכמה הלא פשוטה היא איך לעמוד במשימות הכלכליות לאורך כל השנה, מאחר ומבול האירועים מתרכז בעיקר בקיץ ובחורף טפטופי אירועים. איך מגייסים כח אדם? או לא פחות חשוב איך מגלים גמישות ושומרים על כוח אדם מקצועי ונכון, על מנת לא "לנגוס" מרווחי העבר ולשמור על כדאיות כלכלית ורווחיות.  את ההתרחבות והתקבצות הזו בענף אנו מכנים אפקט האקורדיון.

אז איך זה קורה?

הקמת קייטרינג:

הקמת קייטרינג חדש דורשת מחשבה ומאמצים גדולים על מנת להפריח בשורה חדשה לאוויר. לאחר שהגענו להחלטה היכן אנו רוצים להתברג בענף האירועים ושאלת מיהו קהל היעד? נפתרה, זה זמן שלנו לבנות  עבורכם תוכנית אישית ולסייע לכם במציאת פתרונות מקצועיים ויצירתיים, ולספק לכם הדרכה וליווי צמוד כגון:

  • בניית תפריטי קונספט חדשניים ועדכניים בעלי פרזנטציה אסתטית וייחודית, לצד קלסיקה ומסורת.
  • סיוע בבחירה והתאמה של כלים למנות מהתפריט. בין אם כלים קטנים ומעוצבים למנות הפינגר פוד, קערות למזנון סלטים, סירים למזנון חם וכו'.
  •  כתיבת ספר מתכונים לכל מנה ומנה, בניית עץ מוצר food cost.
  • ליווי והכשרת צוות  המטבח בייצור כל אחת מהמנות עד הפרט הקטן ביותר.
  •  כתיבת נהלי עבודה נכונה יעילה וחסכונית למחלקות השונות, תוך הקפדה על בטיחות מזון.
  • בנייה והקמה של מערכת תפעולית חכמה לקייטרינג ובחינת כדאיות של מחלקות שונות.
  • סיוע ותיווך לספקי מוצרי מזון וציוד מהמובילים בתחום, המספקים מחירים הוגנים ושירות אמין לעסק שלך.
  • בחירת עיצוב מתאים ופרקטי –  מזנונים,
  • בניית מערך לוגיסטי עם חשיבה לניידות מתקני הבישול, הצלייה, האפייה וכו'.
  • ליווי והדרכה החל מתהליך הייצור דרך האריזה ועד לשינוע.