מסעדות

עולם המסעדנות בארץ ובעולם נראה זוהר ונוצץ במיוחד אם המסעדה יפה ומעוצבת, עם תפריט מגוון ומפורט נכון , מנות טעימות ומגרות, שירות עם חיוך. מי לא היה מתחבר לזה? חשוב שתדעו שמסעדנות היא מקצוע לכן קבלת עזרה והדרכה חיצונית מיועצים בעלי ניסיון וידע מקצועי רב, יכולה לשפר משמעותית את סיכוייו לרווחיות גבוה והצלחה עסקית ארוכת טווח.  וכמובן ישנה דרך יעילה וחסכונית לעשות זאת בשלבים:

אפיון קהל היעד. מיהו קהל היעד שלנו? כמה כסף נרצה שיוציא במסעדה?
בניית קונספט קולינרי. בית קפה, מסעדת פועלים, מסעדת שף?סיוע בתכנון מטבח,בכדי ליצור סביבת עבודה נוחה ויעילה.סיוע בתיווך לספקי חומרי הגלם השונים וספקי ציוד מהמובילים בענף המספקים שירות טוב ומחירים הוגנים לעסק שלך.
כתיבת תפריט מותאם לקונספט – בניית תפריט מגרה בטעם ובמראה, חכם ויעיל.
הכנת ספר מתכונים – כתיבת ספר מתכונים על מנת לשמור על אחידות המנות בזמן היצור.
בניית עץ מוצר- הכנת טבלאות food cost  לכל המנות לשמירה על תקציב מאוזן.
בניית נהלים- כתיבה של נהלי עבודה ברורים כגון: רשימות מלאי לקניינות נכונה, fifo לשמירה על תאריכי תוקף מוצר, נהלי ניקיון ובטיחות מזון וכו'.
הדרכה וליווי צוות המטבח תוך שימת דגש וירידה לפרטים.
חשוב שתדעו מסעדה בצעדיה הראשונים עדיין נדרשת לתמיכה וליווי צמוד ל….