עדי בכר- קונדיטורית- "סודות מתוקים" את יסודות המתוקים רכשה עדי בבית הספר לני וסיימה בהצטיינות.
בשלבים הסופיים של הקורס השתלמה עדי ב "ליד הנחל" תחת סנדרה השפית אשר מיד זיהתה את הפוטנציאל הטמון בה והציעה לה עבודה בחברה. משם עברה עדי לקייטרינג "טעם וצבע" וניהלה את הקונדיטוריה בהצלחה ובכישרון. לאחר שנים של הצלחה בעבודה
מאתגרת תחת הכותרת "כשר פרווה" והתמחות במסות גדולות של קינוחים יצירתיים, טעימים ושובי עין. משם התקדמה עדי לקייטרינג "אינדיגו" אשר ממקום בכוכב הים שדות ים וגם שם ניהלה בכישרון ויצירתיות את מחלקת קינוחי הגורמה. לעדי ניסיון ומוניטין רב.
כיום מנהלת עדי מחלקת מחקר ופיתוח ברשת קונדיטוריה ומאפים ידועה ושוקדת על פיתוחם של מנות קינוח מתוקים, עוגות ועוגיות, פאיי וקישים בשלל מילויים ואין ספור טעמים.
בין השתלמויותיה תמצאו קורס שוקולד והתמחות פרלינים, קורס גבנות (ייצור גבינות) אצל אריה גלבוע. קורס עוגות ראווה בבצק סוכר אצל טל כץ ועוד..