ביסקוטי שוקולד

רכיבים:

  • 300 גר' קמח לבן.
  • 50 גר' אבקת קקאו הולנדי.
  • 1 כפית אבקת אפיה.
  • 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה.
  • 170 גר' סוכר לבן.
  • 0.5 כפית מלח.
  • 3 ביצים.
  • 250 גר' תערובת אגוזים.
  • 100 גר' שוקולד מריר מעולה קצוץ או שוקולד צ'יפס.
  • 2 כפות ליקר תפוז.

הכנה:

לקערת המיקסר מכניסים את הביצים, הסוכר, ליקר ומערבלים כ- 2 דקות מוספים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, אבקת סודה, מלח, שוקולד

. מערבלים ביחד עם וו "גיטרה" עד להתחברות התערובת,

מוסיפים את האגוזים ומערבלים חצי דקה נוספת.

## חשוב שתדעו הבצק יוצא דביק מאוד ניתן לעבד אותו לגליל בעזרת ידיים רטובות או מעט קמח, אבל ממש מעט.

מהבצק יוצרים שלוש כיכרות מאורכות מניחים על נייר אפיה ואופים בתנור מחומם מראש 180 מעלות 25 דקות מוציאים מהתנור ומצננים.

את הכיכרות פורסים בעובי דק ככל הניתן ועורכים שוב על נייר אפיה ואופים בתנור בחום 160 מעלות

למשך עשר דקות נוספות. לצנן ולאכסן בכלי אטום.