אירועים עסקיים

ממרח דלעת ושום כונפי

רכיבים:

  • 0.5 ק"ג דלעת נקייה מגרעינים (אפשר דלעת ערמונים או כל סוג אחר).
  • כף סוכר חום (אפשר גם תחליף או בכלל לא).
  • 4 שיני שום קלופות.
  • 0.5 כוס שמן זית כתית מעולה.
  • 2 גבעולי תימין לימוני.
  • מעט מלח ופלפל שחור גרוס.

הכנה:
מכניסים לתבנית אפיה את הדלעת, סוכר חום, וגבעול תימין, יוצקים מעט שמן ומערבבים היטב, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור חם מראש 130 מעלות עד לריכוך מחולט (בערך חצי שעה).

את שיני השום  וגבעול התימין מכניסים לתוך השמן הנותר ואופים בתנור חם מראש 130 מעלות (בערך עשרים דקות). עד לריכוך מחולט.

לאחר שכל המרכיבים רכים, מכניסים הכל למעבד מזון, מוסיפים מלח ופלפל ומעבדים לממרח חלק.

מוכרח להתוודות שזה שידוך טוב עם ברוסקטות צלויות או גריסיני פריך. ואפילו מילוי במאפים, לזניות, רביולי ועוד…